Doelsjtelling

Doelsjtellinge

Het belangriekste doel van de Flaarisse is 't organisere, oetdrage en wiejer ontwikkele van de vastelaovend in de Waereldsjtad Gelaen. Dit in 'n balans van sjpas, plezeer, óngerling respek en samewirking op ein Waereldsjtad waardige meneer; de biedrage en samewirking van ós zöstervereniginge aan de Gelaense vastelaovend aafstömme, bieveurbeeld mèt de SAP, 't Senaat, 't RAAF, de SJPAS en DAS, wiekvereniginge in "de Vief van Gelaen" en de Soos van de Baan; 't promote van de Gelaense vastelaovend in en boete Gelaen; Historie opboewe en ongerhawte veur 't naogesjlag.

 

De Raod

De Flaarisse besjtaon oet de raod van ellef van ongeveër 14 tot 17 man, wo onger 'n seremoniemeister, 'n gekaoze dageliks besjtuur (Veurzitter, Opper, Vice-Opper, Ontfenger en Sikkertaris), aangevöld mit hunne Sjtadsprins en zien twee adjudante, de Sjtadsjeugprins mit ziene adjudant en de jeugraod en eine Groatvors. In principe de Burgemeister.

De kemissies besjtaon altied oet eine Flaaris es kemissieveurzitter en diverse gesjikte leeje van Flaarisse en neet Flaarisse.

 

De groatste Kemissies

Zittinge, Elfde van de elfde, Gaare Flaaris, Sjponsorkemmissie, Waages, Optochte, Verseeringe, Kenjer, LSO, Prinse begeleiding, PR en Internet, Taptoe en Sjleuteleuverdrach.

Deel deze pagina