Intoch Sjtadsprins

Intocht Sjtatdsprins en Sjleuteleuverdrach op ’t Bordes van ‘t Gemeintehoes

 

 

Ouch dit jaor zal ózze Sjtadsprins oet de henj van Burgemeister en Groatvors Sjraar Cox op Vasteloaveszaoterdig de Sjleutel van ós sjoan Waereldsjtad óntvange. Dees Seremonie vuntj plaats op zaoterdig 1 meërt óm 13.33 op ’t Balkon van ‘t Sjtadhoes.

De intoch van de Sjtadsprins in de prachtige koetsj zal ouch noe weer veuraaf gegange waere door de Sjtadshermenie St. Augustinus, Sjötterie Marcellinus en Petrus, ’t RAAF en natuurlijk de Jeugraod en Jeugprins van De Flaarisse mèt zien Adjudant.

De ganse sjtoet vertrök óm ca. 12.49 vanaaf de Prinselijke Residensie en ’t lètste gedeilte van de route zal gaon via de Riekswaeg, Raodhoessjtraot tot aan ’t bordes van ’t Gemeintehoes wonao de Sjtadsprins de Sjleutel van de Waereldsjad veur drie Daag zal euvernömme van ózze Burgemeister.

Nao dees seremonie zal de ganse sjtoet vertrèkke nao de Hanenhof wo op ’t bordes de Sjtadsprins de eërewach zal inspektere. Vanaaf 14.30 zal d’r in de Hanenhof ein officieel program plaatsvènje, allein veur geneuëdigde.

Deel deze pagina