't 35ste GELAENS VASTELAOVESLEEDJESKONKOER

Wie heeft de beste Gelaense vastelaovessjlager 2016-2017

SGMP logo

Vrijdag 4-11-2016  vindt het 35e Gelaens Vastelaovesleedjeskonkoer plaats. De liedjesmakers van carnavalsmuziek moeten weer aan de slag met hun inzending voor het Gelaens Vastelaovesleedjeskonkoer 2016/2017. Op 20 augustus sluit de inschrijving en op 22 augustus worden de finalisten bekend gemaakt.

 Voor de muzikale begeleiding van de finalisten zorgt als vanouds de Bertha Bend. De liedjes worden beoordeeld door de vakjury en door het publiek in de zaal. De vakjury bestaat uit een afvaardiging van De Vief en Sjchting Gelaense Meziekproduksies. Het winnende liedje is de Waereldsjtadsjlager 2017.

De organisatie is in handen van de Vief  van Gelaen in samenwerking met de Sjtichting Gelaense Meziekproduksies. Na de grote winnaar van 2016, Irene Lardy met het liedje “Zoa haet ’t Bertha bedoeld”  zijn we benieuwd naar de nieuwe vastelaovessjlager 2017.  

Zoals elk jaar worden artiesten, tekstdichters en componisten uitgenodigd om zich in te schrijven voor dit bijzondere evenement, dat al vele jaren Geleense finalisten voor het LVK heeft opgeleverd. Vooral jong Gelaens talent nodigen we uit om deel te nemen, want het konkoer is voor jong en oud.

Het inschrijfformulier en reglement van het GVK zijn te vinden op de websites van de vijf Geleense arnavalsverenigingen (klik hier) of kan afgehaald worden bij:

Paul Leenen, Churchillstraat 15, 6164 EG Geleen.  paul.leenen@online.nl

Angelique Fredrix-Pilon Olterdissestraatstraat 1, 6164 JA Geleen.  angeliquefredrix@home.nl

Deel deze pagina