Tiener Vastelaovesleedjeskonkoer 2018

 


Tiener Vastelaovend Kónkoer in Geleen

 

Op vrijdag 19 januari 2018 komen de Limburgse Vastelaovend tieners voor de 9e TVK in successie naar Geleen, de Waereldsjtad. Hoe passend kan het zijn. Het TVK als kweekvijver van het LVK op de heilige geboortegrond van de Limburgse concoursen traditie.  Sjtadsvastelaoves Vereniging De Flaarisse Gelaen is de gastheer voor de tieners van Limburg in zalencentrum de Hanenhof, waarbij dit mede mogelijk is gemaakt door Provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen. 

Het TVK is de zoektocht naar het beste Vastelaovend tienerliedje van Limburg. Vernieuwende Vastelaovend muziek, power, energie, up tempo, experimenteel, dat is het TVK toevertrouwd.

Tal van tieners uit Limburg hebben zich reeds ingeschreven. Zo ook uit Sittard-Geleen hebben een aantal muzikale tienertalenten zich gemeld voor de voorronde in Doenrade op 26 november.  Hier vindt de selectie voor de TVK finale plaats. Dat zal zeker een extra stimulans zijn om een ‘thuiswedstrijd’ te kunnen spelen in Geleen. De voorronde is ook via internet te volgen op Facebook L11 Alaaf vanaf 16.00 uur. Aanmelden is mogelijk tot en met 19 november 2017 via de website www.tvk-limburg.nl.

Dit Limburgs leukste liedjesconcours zal live te volgen zijn op het enige medium wat de tieners altijd bij zich dragen en te pas en te onpas raadplegen, de smartphone en het internet.  In samenwerking met L1 zal de TVK finale wederom integraal te volgen zijn op Facebook L11 Alaaf en in een compilatie tijdens de carnavalsdagen op L11 TV.

 

Het TVK is op Facebook, Twitter en Instagram. Website: www.tvk-limburg.nl

Deel deze pagina